´╗┐ Biciklistima podeljene besplatne kacige

Obrenovac, 19.08.2018

Biciklistima podeljene besplatne kacige


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 01.06.2018.
Danas je realizovana još jedna akcija Komisije sa bezbednost u saobraćaju GO Obrenovac

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

Na inicijativu Komisije za bezbednost u saobra─çaju Gradske opštine Obrenovac, a u saradnji sa pripadnicima sektora saobra─çajne policije u Obrenovcu, danas su biciklistima podeljene zaštitne kacige. Ova akcija sprovodi se ve─ç drugu godinu zaredom i za cilj ima isklju─Źivo pove─çanje bezbednosti svih u─Źesnika u saobra─çaju.„Ve─ç drugu godinu za redom Komisija za bezbednost u saobra─çaju Gradske opštine Obrenovac u saradnji sa saobra─çajnim sektorom policijske stanice deli Obrenov─Źanima biciklistima kacige koji su od jutros u prolazu kod pijace. Biciklizam i njegova promocija je va┼żna za nas, a u prilog tome govori i ─Źinjenica da ula┼żemo u biciklisti─Źke staze. Samo prošle godine smo uradili deonicu od 17 kilometara staze od Dudova do Zabre┼żja, a ove godine smo zapo─Źeli radove na izgradnji nove deonice od Perila na Zabre┼żju do Zabrana“, rekao je Mirko Vraneševi─ç, predsednik Komisije za bezbednost u saobra─çaju.

On je napomenuo da, po zakonu, biciklisti nisu u obavezi da nose kacige, ali da to mnogo doprinosi njihovoj bezbednosti.

Vraneševi─ç je ovom prilikom još jednom apelovao na bicikliste da vode ra─Źuna kako su im obele┼żene bicikle, kao i da se kre─çu desnom stranom kolovoza.

Prošle godine je u saobra─çajnoj nezgodi jedno lice izgubilo ┼żivot, a cilj ove akcije i delovanja Komisije je da u budu─çnosti ne strada ni jedan biciklista.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE