´╗┐ NEKE VREDNE VI┼áE OD MILION EVRA

Obrenovac, 20.08.2018

NEKE VREDNE VIŠE OD MILION EVRA


Izvor: Kurir.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 15.07.2018.
Na prodaju 23 nepokretnosti Vojske Srbije

Foto:Stefan Joki─ç


´╗┐

Republi─Źka direkcija za imovinu objavila je oglas za prodaju 23 nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije.

Me─Ĺu nepokretnostima, koje su navedene u oglasu objavljenom na sajtu Direkcije, neke su vredne i više od milion evra.

Najvredniji je vojni kompleks "Medoševac" u Nišu, koji je ponu─Ĺen po po─Źetnoj ceni od 1,426 miliona evra, zatim vojni kompleks "Ul. Voje Duli─ç br.2" u Po┼żarevcu, po ceni od 1,262 miliona evra, kompleks "Mira" u Leskovcu, sa cenom od 1,086 miliona evra.

Tako─Ĺe, na prodaju je i kompleks u Ostru┼żnici na ─îukarici, po ceni od 940.194 evra i vojni kompleks "Le─Źilište Avala", po po─Źetnoj ceni od 586.200 evra.

Na prodaju su, izme─Ĺu ostalog, i vojni kompleks "Klub VS" u Aleksincu, skladište "Potok Mesi─ç - Belocrkvanski put" u Vršcu, kasarna "Dobo─Źaš" u Irigu, vojni kompleks "Bukovac" u Petrovardinu, vojni kompleks strelište "Iline vode" u Kragujevcu, "Vila Katarina", po nameni skladište u Knja┼żevcu, poslovni prostori na više lokacija.

Vojni kompleks - "Medoševac" skladište pogonskog goriva u Nišu ─Źini osam objekata, površine 791,53 kvadratnih metara i zemljište površine 39.594 kvadrata.

Na prodaju je i vojni kompleks "Ul. Voje Duli─ç br. 2" po nameni Klub Vojske u Po┼żarevcu, površine 1.592, 86 kvadrata, sa zemljištem površine 8,9 ari, kao i kompleks "Mira", skladište u Leskovcu, koji ─Źine 15 vanknji┼żnih objekata, površine 3.621,62 metara kvadratnih i zemljište ukupne površine 5,98 hektara.

Oglašen je i vojni kompleks - "Reka Ostru┼żnica - Sektor-2", skladište u Beogradu na ─îukarici, površine 89.932 metara kvadratnih, kao i vojni kompleks - "Le─Źilište Avala", kasarna u Beogradu-Vo┼żdovac, koji ─Źini šest objekata, površine 677,91 kvadrata, sa zemljištem površine 175.519 kvadrata.

Pojedine kasarne i objekti prodaju se po sni┼żenim cenama, pošto na prethodnim pozivima za kupovinu nije bilo zainteresovanih.

Za pojedine objekte, poput "Medoševca", u Ostru┼żnici i Avali, se pretpostavlja da su tokom NATO bombardovanja zaga─Ĺeni neeksplodiranim ubojnim sredstvima, da nisu ispitani i o─Źiš─çeni od neeksplodiranih ubojnih sredstava i troškovi ispitivanja i ─Źiš─çenja padaju na teret kupaca.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE