Obrenovac, 06.07.2020

Nove klupe u gradskom parku(VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 07.08.2019.
Nastavlja se uređenje i ulepšavanje centra grada

Foto:lokalnenovine.rs


Javno komunalno preduzeće ”Obrenovac” nastavlja sa aktivnostima koje se tiču uređenja i ulepšavanja centra grada. Nakon postavljanja novih žardinjera i sadnje sezonskog cveća, na red je došla i zamena klupa u gradskom parku.

Direktor ovog preduzeća Slavko Berić kaže da je postavljeno 20 novih, modernih klupa i 10 novih đubrijera, a da su stare klupe reparirane.

"Gradski trg je u sasvim novom ruhu i nadam se da će naši sugrađani moći udobnije da uživaju na novom mobilijaru. Ukupno 18 starih klupa je reparirano u radionici preduzeća i one se upravo postavljaju duž pešačko biciklističke staze uz Kupinac od Dudova do Zabrana", rekao je Berić i dodao da je i na novom groblju postavljeno 10 novih klupa.

On ističe da je ponosan što je u radionici preduzeća urađeno mnogo toga, između ostalog, napravljeno je i 50 nosača saksija za sveće koji su postavljeni na kandelabrima na trgu.

Član Veća Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanković pohvalio izgled centra grada i podsetio su prethodne godine kompletno zamenjene sve drvene oplate na trgu i u parku.

"Svedoci smo rasplamsanih radova kada je u pitanju centar grada, evo juče su započeti radovi na nastavku uređenja banjskog kompleksa ”Cevka”, radovi na izgradnji zgrade Stare opštine su u punom jeku i možemo slobodno da kažemo da grad izgleda fantastično", kazao je Stanković.

Nadležni najavljuju da će uskoro nastupiti radovi na postavljanju nove javne rasvete na trgu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE