Obrenovac, 25.02.2020

KONKURS 'MOŽEMO I MI'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 20.12.2018.
Javni poziv za projekte neformalnih grupa i organizacija civilnog društva pored Šida i Sombora, važi i za Gradsku opštinu Obrenovac

Foto:Printscreen
Konkurs „Možemo i mi“, koji sprovodi Fondacija Ana i Vlade Divac, u okviru projekta „Podrška stanovništvu u zajednicama pogođenim izbegličkom krizom u Srbiji“ uz podršku Fondacija za otvoreno društvo (Open Society Foundations), otvoren je i za obrenovačke organizacije.

Naime, fondacija Ana i Vlade Divac će podržati najbolje projekte neformalnih grupa i organizacija civilnog društva koje imaju za cilj da unaprede kvalitet života i reše probleme lokalnog stanovništva u opštinama Šid, Sombor i Obrenovac.

Poseban akcenat biće na onim projektima koji se realizuju u ruralnim sredinama, stvaraju prostor za zajedničke aktivnosti migranata i lokalnog stanovništva, u realizaciju uključuju veliki broj ljudi i koji stvaraju najveći benefit za lokalnu zajednicu u oblasti kulture, obrazovanja, zdravlja, sporta, bezbednosti, ekologije i dr.

Ukupan iznos podrške iznosiće 70.000 dolara u dinarskoj protivvrednosti, a na konkur se mogu javiti neformalne grupe od minimalno 5 građana i građanki, kao i udruženja i fondacije sa teritorija opština Šid, Sombor i Obrenovac.

Iz fondacije napominju da se svi projekti moraju realizovati na teritoriji pomenutih opština.

Neformalne grupe će za svoje projekte moći da dobiju do 200.000 dinara, a udruženja i fondacije do 700.000 dinara.

Za prijavu na konkurs neophodno je preuzeti i popuniti prijavni formular (možete ga preuzeti ovde) i poslati ga do 31.01.2019. u ponoć isključivo na jedan od sledećih načina:

- Elektronski, putem online formulara kojem možete pristupiti ovde

- Poštom na adresu Fondacije Ana i Vlade Divac, uz obaveznu prijavu poslate pošiljke kroz formular kojem možete pristupiti ovde

Do svih dodatnih informacija, moguće je doći putem e-maila mozemoimi@divac.com ili na broj telefona 062 778-791.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE