Obrenovac, 18.01.2020

ODNEĆE VAS KAKO GOD DA SE NACRTATE


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 22.12.2018.
Nalog pauku za dizanje automobila će moći i oni da daju...

Foto:Milena Đorđević
Skupština grada Beograda usvojila je izmene i dopune odluke o komunalnoj policiji kojima se predviđa da će nalog pauku za podizanje automobila moći da daju i komunalni policajci, a ne samo saobraćajni policajci kao što je do sada bio slučaj.

Osim toga, odbornici su usvojili i predlog rešenja o koncesiji za izgradnju četiri podzemne garaže u glavnom gradu, sa kineskom kompanijom "Šangdong", a izgradnja prve garaže, na Studentskom trgu, trebalo bi da počne na proleće sledeće godine.

Odbornici su odlučili i da će u Beogradu ubuduće profesionalni upravnici zgrada svoje usluge moći da naplaćuju kroz objedinjenu uplatnicu infostana, što je predviđeno izmenama i dopunama Odluke o promeni osnivačkog akta JKP “Infostan tehnologije”.

Na sednici su usvojene izmene i dopune Odluke o postavljanju bašte ugostiteljskog objekta na teritoriji grada čime je predviđeno da više neće moći da se izdaju rešenja za postavljanje bašti restorana i kafića na parking mestima u opštini Vračar.

To je, kako je rečeno, "pilot projekat" i odnosi se samo na opštinu Vračar i 2019. godinu, a u zavisnosti od toga kakvi budu efekti, videće se da li će biti prošireno i na druge beogradske opštine.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE