Obrenovac, 14.07.2020

Raspisan konkurs za dodelu studentskih nagrada


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 01.02.2020.
Gradska opština Obrenovac dodeliće novčane nagrade studentima osnovnih i master studija akreditovanih fakulteta i visokih škola u školskoj 2019/2020. godini

Foto:Profimedia/Ilustracija
Veće gradske opštine Obrenovac donelo je u petak, 31. januara, Odluku o raspisivanju konkursa za dodelu 50 studentskih novčanih nagrada najboljim studentima osnovnih i master studija akreditovanih fakulteta i visokih škola u školskoj 2019/2020. godini.

Pomoćnik predsednika opštine Dragan Blažić je rekao da se dodeljuje nagrada za 45 studenata fakulteta čiji je osnivač Republika Srbija i 5 nagrada studentima akreditovanih privatnih fakulteta.

"Raduje nas činjenica da je svake godine veliki odziv studenata i da imamo dosta uspešne dece, a u budućnosti, nas kao grad, čekaju svetli dani sa njima na čelu naših javnih preduzeća i ove opštine. Ovo svakako nije kraj naše brige o najuspešnijim studentima, jer razmišljamo i o onima koji će posle ovog konkursa ostati ”ispod crte”. Naime, prvih 15 ispod crte imaju pravo da zajedno sa našim najboljim srednjoškolcima u avgustu besplatno letuju na Zakintosu", kazao je Blažić.

Blažić je dodao da iznos pojedinačne nagrade iznosi 72 hiljade dinara, kao i da će biti isplaćen u dve rate, u martu i u junu 2020. godine.

Uslove konkursa kao i tekst objavljene Odluke možete pogledati ovde.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE