Obrenovac, 21.01.2020

Kante JKP-a za domaćinstva u Grabovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.03.2019.
Javno komunalno preduzeće 'Obrenovac' proširilo je obuhvat iznošenja komunalnog otpada i na Mesnu zajednicu Grabovac

Foto:Printscreen
Predstavljanju ovih aktivnosti u jednoj od najvećih obrenovačkih mesnih zajednica prisustvovao je, pored rukovodstva JKP-a, i predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković sa saradnicima.

Čučković je prilikom izrazio očekivanja da u buduće, pored većeg komfora koji je pred meštanima, više neće biti ni divljih deponija. On je to nazvao civilizacijskim činom, a zatim istakao da je potrebno čuvati sela i životnu okolinu, rekavši da će obuhvat biti proširen i na Donji kraj i naselje Ševar u Grabovcu.

Mesna zajednica Grabovac, prema rečima direktora JKP-a Slavka Berića, ima najrazuđenije područje i najveća je mesna zajednica.

"Mi ćemo pokriti najveći deo Grabovca, u proceduri smo za nabavku novog smećara i čim to realizujemo, do kraja godine, mi ćemo obuhvat proširiti na kompletan Grabovac kao i na sve ostale mesne zajednice. Trenutno je pokriveno 85 odsto teritorije opštine Obrenovac, a nama je najbitnije da se podigne ekološka svest građana", rekao je Berić.

Ovom prilikom je ispred mesne zajednice Grabovac podeljeno 200 kanti za 191 domaćinstvo. Iznošenje komunalnog otpada počinje 6. aprila i ubuduće će se iznositi subotom u popodnevnim satima.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE