Obrenovac, 25.08.2019

KO NAJBOLJE VRTI SPINER?


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 18.06.2017.
Dosta ste se igrali, narednog vikenda TAKMIČENJE

Foto:RAS Srbija
Školarci ne prestaju da pričaju o njemu, hvale se sve "moćnijim" primercima koje poseduju, a čini se da ni odrasli više nisu imuni na njega. Fidžet spiner - igračka namenjena ublažavanju stresa, po prvi put u Beogradu poslužiće kao "oružje" kojim će mališani moći da krenu u veliki "Beogradski spinner okršaj".

Naime, 25. juna sa početkom od 17.30, na Savskoj promenadi održaće se prvo takmičenje u kojem će dečaci i devojčice pokazati koliko dugo mogu vrteti svoj spiner, a najtalentovaniji će pokazati i akrobacije koje znaju da urade.

Vrtenje na nosu, sa prsta na prst, na patici, na stolu, kombinacijom više spinera, sve što mališanima padne na pamet moći će da pokažu na ovom takmičenju. Potrebno je samo da zagreju prste i da donesu svoju igračku.

Takmičari će igrati jedan na jedan, a čiji se spiner bude najduže vrteo prolazi u drugi krug. Kada svi takmičari prođu kvalifikacije, igra se polufinale i finale. Oni koji ostanu do kraja i budu proglašeni spiner majstorima, dobiće vredne nagrade i to blutut zvučnike, tablete, slušalice, spinere, ali i pakete iznenađenja od sponzora.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE