Obrenovac, 20.05.2019

Pojačana kontrola komunalne inspekcije u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 07.06.2018.
Kazne za prekršaje kreću se od 5 000 do 50 000 dinara

Foto:Printscreen
Odeljenje za inspekcijske poslove uprave Gradske opštine Obrenovac vršiće u narednom periodu pojačanu kontrolnu u cilju održavanja komunalnog reda u celom gradu.

Član Veća Gradske opštine Obrenovac Aleksandar Pantelić rekao je da su nadležni primetili veći broj slučajeva nepropisnog parkiranja.

"Nulta tolerancija biće prema svima onima koji svoja vozila parkiraju na javnim i zelenim površinama. Apelujemo na sugrađane da obrate pažnju gde ostavljaju svoja vozila, postoji dovoljan broj parking mesta u gradu. Druga aktivnosti biće usmerena na komunalni red u dvorištima. Svi oni koji ne uređuju svoja dvorišta, drže veliku količinu smeća i slično, dobiće opomene i prekršajne naloge. Treća aktivnost vezana je za objekte i investitore koji ne održavaju ili unište trotoar", kazao je Pantelić.

Kazna za nepropisno parkiranje za fizička lica iznosi 5000 dinara, a ukoliko se plati u prvih osam dana kazna iznosi 2500 dinara. Za pravna lica kazna dostiže cifru od 50 000 dinara. Predviđene kazne za neuređena dvorišta po odluci o komunalnom redu su 10 000 dinara za fizička lica. Kazne za investitore koji trotoare ne vrate u prvobitno stanje iznosiće 50 000 dinara.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE