Obrenovac, 21.05.2019

Sanacija kosih krovova u naselju Staro igralište


Izvor: obrenovac.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 01.08.2018.
Tokom prethodne godine izvršena je sanacija ravnih krovova stambenih zgrada u gradskim naseljima o trošku opštine Obrenovac...

Foto:obrenovac.rs


´╗┐

Kako je ve─ç bilo najavljivano, po uzoru na tu akciju, radovi na sanaciji kosih krovova su ra─Ĺeni u centru grada. Stanare u zgradi broj 101v u naselju Staro igralište, u Ulici Vuka Karad┼żi─ça, gde je završena sanacija krova, je obišao predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miroslav ─îu─Źkovi─ç.

"Leto je bilo veoma kišno i drago nam je da je kona─Źno rešen ovaj problem. Stanari su od 1993. godine svakodnevno imali problem nakon svake kiše. Naša obaveza je da slušamo narod i rešavamo sve probleme. Sad radove nastavljamo u zgradi 99, nakon toga na Zabre┼żju radi─çemo u Ulici Radni─Źka broj 18 i krov na vatrogasnoj stanici u Obrenovcu. Po završetku tih radova prešli bi na sanaciju zgrada u naseljima Rojkovac i Dudovi." – najavio je ─îu─Źkovi─ç.

"Prethodne dve godine su protekle u jeku pomo─çi opštine kroz program sanacije ravnih krovova u naseljima Staro igralište i Sunce. Paraleleno sa tim radovima, detektovali smo i ostale probleme stanara stambenih zgrada. Zaklju─Źili smo da je problem sa prokišnjavanjem najizra┼żeniji u zgradi 101v i zgradi 99, tako da sada nastavljamo, zgrada 101v je završena i odmah se sanacija zapo─Źinje na zgradi broj 99." – rekao je Miloš Stankovi─ç, ─Źlan Ve─ça Gradske opštine Obrenovac.

Predsednik Saveta Tre─çe mesne zajednice Ivan Stoji─ç naglasio je da su sanacije krovova donele sigurnost svim meštanima i da usled obilnih kiša se ne─çe susretati sa ogromnim problemima kao do sada.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE