Obrenovac, 20.02.2020

Rekonstruisan krov doma mesne zajednice u Baljevcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.06.2019.
Stvoreni su uslovi i za uređenje unutrašnjosti objekta

Foto:Printscreen
Radovi na rekonstrukciji krova doma mesne zajednice u Baljevcu su završeni i zvanično su stvoreni uslovi da se sanira i unutrašnjost objekta.

Prema rečima predsednika Saveta Dobrivoja Nestorovića, dom je izgrađen pre 40 godina sa krovom koji je bio ravan, što je posle izvesnog vremena prouzrokovalo prokišnjavanje.

"Krov je urađen veoma kvlalitetno tako da više ne prokišnjava. Krećemo sa sređivanjem unutrašnjih prostorija, prvo krećemo od velike sale da bi deca mogla da je koriste za časove fizičkog vaspitanja. Zatim ćemo urediti prostoriju koja će biti za klub penzionera, na kraju ćemo urediti prostoriju u kojoj mi održavamo sastanke saveta. Imaćemo akciju sređivanja rešetki koje su postavljene spolja i konačno će dom dobiti svoju namenu. Meštani su zadovoljni jer su bili izgubili svaku nadu", rekao je Nestorović, uveren da će dom ponovo postati mesto okupljanja meštana.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković tokom obilaska mesne zajednice Baljevac kazao je da će na ovom mestu postojati prostor i za stare i mlade.

"Mislim da je ovaj objekat nakon radova na krovu postao i simbol ovog dela Baljevca, i građevinska lepotica u samom centru sela. Posle vodovodne mreže, izgradnje puta i svega onoga što možemo da obezbedimo za selo u infrastrukturnom smislu, dom je važan za svako selo u Obrenovcu, jer predstavlja centar društvenih delatnosti, sporta, kulture", rekao je Čučković i dodao da su izdvojena sredstva za izgradnju potpuno novog doma u Vukićevici.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE