Obrenovac, 09.04.2020

Krpljenje udarnih rupa širom Obrenovca


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 18.12.2019.
Na svim putnim pravcima u Obrenovcu biće zakrpljene udarne rupe nastale u proteklom periodu

Foto:Printscreen
Radovi će se izvoditi na gradskim saobraćajnicama i seoskim putevima, a trebalo bi da budu završeni u kratkom periodu, jer se primenjuje nova tehnologija rada.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vranešević kaže da su mašine ponovo prebačene na lokalne puteve nakon završetka auto-puta "Miloš Veliki".

"Trenutno smo u akciji gde krpimo udarne rupe i dovodimo puteve u vozno stanje. Nadamo se da ćemo zahvaljujući novoj tehnologiji rada sve rupe u veoma kratkom roku zakrpiti. Uradićemo sve lokalne, nekategorisane i državne puteve, na taj način saobraćajnice će biti spremne za predstojeću zimsku sezonu. Zbog posebnih vremenskih uslova koji nas čekaju, na putevima će biti posipana so kako bi se saobraćaj neometano odvijao", rekao je Vranešević.

Radovan Manojlović, pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac, naglašava da je nova tehnologija rada znatno brža i kvalitetnija.

"Od ove nedelje primnjeujemo novu tehnologiju krpljenja rupa. Jedna mašina obavlja ceo posao. Prvo se očisti prljavština iz rupe, zatim se prska podloga čistim bitumenom, nakon čega ide bitumen i agregat, dok se na kraju stavlja završni sloj čistog agregata", kazao je Manojlović.

Radovi su se tokom jučerašnjeg dana izvodili na prostoru Mesne zajednice Belo Polje, a u planu je da mašina u narednom periodu obiđe sve mesne zajednice na teritoriji opštine Obrenovac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE