Obrenovac, 01.06.2020

Rekonstruiše se Kružni put u Stublinama


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 14.08.2019.
Posle 46 godina izvode se radovi na rekonstrukciji Kružnog puta u Stublinama

Foto:lokalnenovine.rs
Prvi put nakon 1973. godine, 2,6 kilometara puta biće kompletno rekonstruisano, a putari će po završetku ovih radova novim slojem asfalta presvući i put u naselju Dorćula u ovom selu.

Gradilište je danas obišao i predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković. On je u razgovoru sa meštanima istakao značaj radova koji prvenstveno mladima pružaju priliku da ostanu u selu i da u svom mestu grade budućnost.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vranešević rekao je da su u prethodnom periodu na ovom putu rađena samo krpljenja rupa i da je ovo prvi put da se cela deonica kompletno rekonstruiše.

"Rade se dva nova sloja, noseći i habajući. Građani su jako zadovoljni i najzad su dočekali da imaju put kakav dolikuje. Kada se urade novi putevi, pogotovo širi, sugrađani krenu malo brže da voze. Ponovo apelujemo ovom prilikom da prilagode svoju brzinu. Ovo je naseljeno mesto i samo na ovom prostoru ima više od 35 mališana", kazao je Vranešević.

Iz Saveta mesne zajednice Stubline potvrđuju da će ova rekonstrukcija biti vrlo značajna za sve meštane, a najavljuju i nove aktivnosti.

"Prepoznata je potreba da se ovaj put rekonstruiše, to je od velikog značaj za sve meštane. Posle ovih radova prelazimo u Dorćulu, uradićemo novih 2,2 kilometra na putu koji nije rađen više od 40 godina. Nastavljamo sa izgradnjom vodovodne mreže dok ćemo u narednoj godini započeti izgradnju kanalizacije", navodi predsednik Saveta MZ Stubline Petar Petrović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE