Obrenovac, 15.02.2019

Nastavlja se izgradnja kanalizacione mre┼że u naselju ┼áljivice


Izvor: obrenovac.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 08.02.2018.
U naselju Šljivice nastavljeni su radovi na izgradnji kanalizacionog sistema

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

Trenutno se izvode radovi koji su predvi─Ĺeni u drugoj fazi. Predstavnici Gradske opštine Obrenovac i Javnog komunalnog preduze─ça ,,Vodovod i kanalizacija” obišli su gradilište kako bi se uverili da aktivnosti teku predvi─Ĺenom dinamikom.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vraneševi─ç kazao je kanalizacija veliki infrastrukturni projekat za sve meštane ovog dela opštine.

"Mnogi ljudi su imali negativna mišljenja i kritike kada smo zapo─Źinjali ovaj projekat, mnogo problema je i bilo na samom startu. Mi ovaj posao polako privodimo kraju i ovo su poslednji radovi. Urabani deo Obrenovca kompletira─çemo završetkom kanalizacione mre┼że u naselju Šljivice." – naglasio je Vraneševi─ç.

Direktor Javnog komunalnog preduze─ça ,,Vodovod i kanalizacija” Branko Mati─ç podsetio je da su u prvoj fazi završeni radovi na izgradnju sekundara i da se trenutno nastavlja izgradnja fekalno-crpne stanice. On je istakao da ─çe 197 doma─çinstava biti priklju─Źeno i da se o─Źekuje da kompletan sistem bude završen krajem marta.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE