Obrenovac, 20.04.2019

Asfaltirana Kupinačka ulica


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 20.09.2018.
Prva faza radova na uređenju Kupinačke ulice u Rvatima uspešno je privedena kraju

Foto:lokalnenovine.rs
Početkom avgusta su započeti radovi na uređenju dela Kupinačke ulice u Rvatima, a juče su završeni radovi u okviru prve faze. Uređenu deonicu u naselju Rvati obišao je predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vranešević.

"Juče je ulica asfaltirana, a topli septembarski dani daju nam mogućnost da uđemo u završnu fazu radova koje smo planirali za ovu godinu od Strane sekretarijata za saobraćaj i ”Puteva Beograd”. Građani koji žive u ovom delu naselja Rvati su vrlo zadovoljni, jer je ova saobraćajnica urađena izuzetno kvalitetno, sa ivičnjacima i odvodnim cevima i predstavlja jednu funkcionalnu ulicu", rekao je Vranešević.

On je najavio dodatne aktivnosti koje će značajno doprineti bezbednosti saobraćaja u ovom delu grada.

"Staro jezgo Obrenovca, Rvati, se vremenom dosta promenilo, ovde je mnogo zgrada izgrađeno, ima mnogo više stanovnika, i mnogo su veći zahtevi i veća frekvencija saobraćaja. Zato smo mi pre dva dana, sa stručnjacima Sekretarijata za saobraćaj, prošli celu ovu zonu, tako da ćemo na mestima koja su predložili građani i savet mesne zajednice postaviti ležeće policajce", kazao je Vranešević i dodao će u Rvaćanskoj ulici biti urađena zaštitna ograda na mostiću kod Kupinca kao i nekoliko ležećih policajaca duž date ulice.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE