Obrenovac, 15.02.2019

Napreduju radovi na izgradnji akva-parka(VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 04.02.2018.
Četiri meseca nakon početka, izgradnja novih dečjih bazena u sklopu postojećih otvorenih bazena, teče predvidjenom dinamikom

Foto:lokalnenovine.rs
Radove je danas obišao predsednik GO Obrenovac Miroslav Čučković sa svojim saradnicima.

Svi gradjevinski radovi predvidjeni u prvoj fazi su zavrseni, a kako kažu, uskoro počinju da se prave i atrakcije, dok se samo otvaranje očekuje oko 20. juna.

Predsednik opštine je ovom prilikom predložio da se i naši najmladji sugradjani uključe u kreiranje atrakcija tako što će sami odabrati koja im se najviše dopada. Biće sprovedena anketa, a oni će odabrati kakav tobogan će od ovog leta krasiti obrenovačke bazene.

"Ovaj objekat postoji od 1998. godine, i ništa kapitalno do danas nije uradjeno na njemu. Ovo je nešto što će biti na korist svih naših sugradjana, posebno naših mališana. Do leta ćemo imati potpuno novi bazen, sa novim aktrakcijama i bićemo konkurentni svim akva parkovima u kruženju." - rekao je direktor JP SKC "Obrenovac" Ivan Jegorović.

Radovi u prvoj fazi podrazumevaju iskope, betonske radove, završne radove sa keramičkim pločicama, pripreme za tobogan i ugradnju filtera u mašinskom postrojenju.

U ovom delu grada, na samom ulazu u Obrenovac, tokom ove godine biće rekonstruisani i ostali objekti.

"Potpisali smo ugovor kada je u pitanju spa centar, odnosno budući medicinsko-dijagnostički centar, koji će u najkraćem mogućem roku biti adaptiran. Sada će i ovaj deo grada dobiti novi izgled, sa novim spa centrom, tržnim centrom, sa kompletnim ambijentom centra grada i ulaska u grad. U ovom delu će biti sve ono što je najvažnije i kada je u pitanju ekonomski i rekreativno-sportski efekat, i to će sigurno u budućnosti biti važno za sve gradjane Obrenovca." - rekao je član opštinskog veća Miloš Stanković.

Novi bazen moći će da koriste deca starosti do 12 godina.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE