Obrenovac, 04.06.2020

„Ljubitelji druženja u prirodi“ organizovali izlet u Zabranu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 27.08.2017.
Program „Fond za komšijske inicijative 2017“ na svom spisku ima još jednu realizovanu akciju

Foto:lokalnenovine.rs
Grupa „Ljubitelji druženja u prirodi“ organizovala je u Zabranu zabavno-edukativni izlet za decu i roditelje. Takmičarski deo, koji je podrazumevao pronalazak biljaka i predmeta u šumi, ali i neke od olimpijskih igara, doneo je mališanima veliki broj nagrada i slatkiša.

„Cilj je bio da se družimo. Ovako pokazujemo roditeljima da sutra mogu i sami da organizuju izlet sa svojom i decom svojih prijatelja. Današnje druženje je primer da nešto može da bude maštovito, a istovremeno i prilika da se iskoristi sve ono što Zabran pruža,“ rekla je Dragana Brković Milošević, inicijator projekta.

Gost radionice bio je „Multi kreativni studio Zoran“, koji se pobrinuo da sva deca kroz igru nauče nešto novo o prirodi i svemu što je čini. Neformalna grupa „Ljubitelji druženja u prirodi“ jasno je stavila do znanja svojim sugrađanima da izletište Zabran ima veliki potencijal, koji je od neprocenjivog značaja kako za decu, tako i za njihove roditelje. Fondacija za mlade Obrenovca, kroz brojne konkurse i aktivnosti, nastaviće da izlazi u susret svim kreativnim idejama Obrenovčana.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE