Obrenovac, 09.07.2020

Nastavljena akcija postavljanja 'ležećih policajaca'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 31.01.2020.
'Bezbedna zona' uspostavljena u Ulici Prote Mateje Nenadovića

Foto:lokalnenovine.rs
Stalnim konsultacijama sa nadležnima iz Sekretarijata za saobraćaj grada Beograda, Komisija za bezbednost u saobraćaju GO Obrenovac nastoji da pojača bezbednost učesnika u saobraćaju. Prethodni period obeležila je akcija postavljanja novih "ležećih policajaca", kao i obnavljenje onih koji su propali.

"U Ulici Prote Mateje Nenadovića ima veliki broj male dece, školskog uzrasta, kao i veliki broj dvorišta i dece koja se igraju sa loptom, gde smo mogli da imamo neke neželjene situacije. Na osnovu inicijative građana, postavili smo usporivače saobraćaja. Zbog većeg broja zgrada i stanovnika koji žive u ovoj ulici usporivači saobraćaja su postavljeni u centralnom delu, a ne na početku ulice gde su se nalazili prethodnih 15 godina", rekao je Mirko Vranešević, predsednik Komisije za bezbednost u saobraćaju Gradske opštine Obrenovac.

Vranešević je najavio da će uskoro u ovoj ulici biti urađena i dva pešačka prelaza.

"Bezbedna zona" za sve učesnike u saobraćaju uspostavljena je i u Ulici Miloša Obrenovića. Nadležni poručuju da će biti nastavljena i akcija postavljanja "ležećih policijaca" u seoskim mesnim zajednicama, posebno u zonama škola.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE