Obrenovac, 10.04.2020

Postavljanje ležećih policajaca širom Obrenovca


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 01.03.2019.
Nadležni apeluju na vozače i pozivaju na dodatnu opreznost tokom izvođenja radova

Foto:Printscreen
Širom Obrenovca juče su započeti radovi na postavljanju dvadeset i jednog ležećeg policajca. Predsednik Komisije za bezbednost u saobraćaju Mirko Vranešević objasnio je o kakvim aktivnostima je reč i na kojim lokacijama će se one obavljati.

"Prvi lep dan u martu koristimo da realizujemo zahteve koje je Komisija za bezbednost u saobraćaju uputila Gradskom sekretarijatu za saobraćaj prošle godine a u vezi postavljanja ležećih policajaca. U ovoj turi će biti postavljen ukupno 21 ležeći policajac prvenstveno u centralnoj gradskoj zoni, zatim u naselju Sava, Rvatima, u Nemanjinoj ulici i na putu ka Zabrežju", rekao je Mirko Vranešević.

On je obišao radove u Nemanjinoj ulici i rekao da je ta zona naročito bitna jer je za nju karakteristična velika frekvencija đaka.

"Dalje ćemo nastaviti po seoskim mesnim zajednicama po njihovim zahtevima i potrebama građana. Sve zavisi od procene stručnjaka iz Sekretarijata za saobraćaj i ukoliko postoji objektivna potreba tu se postavlja ležeći policajac. Procedura je komplikovana i duže se čeka, ali dočekali smo i da se na teritoriji opštine Obrenovac započne ovaj posao", kazao je Vranešević.

Ona je ovom prilikom izneo i podatak da se za prva dva meseca ove godine na teritoriji opštine dogodilo za 70 odsto manje saobraćajnih nezgoda i apelovao na vozače na opreznost dok traju radovi i obeležavanje ležećih policajaca.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE