Obrenovac, 28.02.2020

Mihajlović: Autoput Obrenovac-Preljina gotov do novembra


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 19.04.2017
Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je na otvaranju 43. Sajma građevinarstva rekla da je plan da tokom novembra ove godine budu završene dve deonice na koridoru 11
Plan je da tokom novembra ove godine budu završene dve deonice na koridoru 11, a to su Obrenovac-Ub i Ljig- Lajkovac, najavila je danas ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović .

Ministarka je na otvaranju 43. Sajma građevinarstva koji se održava na Beogradskom sajmu, novinarima izjavila da će završetkom te dve deonice biti kompletiran auto put od Obrenovca do Preljine u ovoj godini .

 Mihajlovićeva je najavila i da se radi na tome da se nastavi koridor 11, odnosno deonica Preljina -Požega i o tome se razgovara sa dve kineske kompanije koje su zainteresovane da učestvuju u tome.

Prema njenim rečima, onda ostaje da se vidi za deonicu od Požege do Boljara koja je dosta problematiča , jer je težak teren i veoma skupo.

"Ovaj prvi deo od Preljine do Požege je nešto što možemo smatrati potencijalno novim infrastrukturnim projektom", rekla je Zorana Mihajlović .

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE