Obrenovac, 28.05.2020

Odr┼żan OFY no─çni market (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.09.2017.
Po ugledu na mnoge evropske gradove, Fondacija za mlade ove godine organizovala je prvi No─çni market za preko 30 lokalnih izlaga─Źa, koji je bio propra─çen adekvatnim muzi─Źkim programom

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

OYF no─çni market realizovan je uz podršku Youth Build Srbija programa i Gra─Ĺanskih inicijativa, a u partnerstvu sa Javnim komunalnim preduze─çem Obrenovac.

"Ovo je tre─çi put da Fondacija za mlade Obrenovca organizuje OYF Market. Radi se o jedinstvenom mini prodajnom sajmu obrenova─Źkih izlaga─Źa, koji je nastao kako bi se podr┼żale male preduzetni─Źke ideje.

Sada smo se odlu─Źili za no─çni market, ali to ne zna─Źi da ih ne─çe biti još. Zadovoljni smo brojem prijavljenih izlaga─Źa, kao i brojem posetilaca, pa ve─ç sada razmišljamo o novogodišnjem marketu. Vide─çemo da li ─çe biti ista lokacija ili ─çemo se odlu─Źiti za neku drugu. Javno komunalno preduze─çe nam je pomoglo i izašlo u susret pri realizaciji ovog projekta, zbog ─Źega smo veoma zahvalni. Drago nam je što ljudi pozitivno reaguju i nadamo se da ovakvim i sli─Źnim doga─Ĺajima negujemo duh zajednice, " rekla je ispred OYF tima Jelena Ivkovi─ç.

Na tezgama obrenova─Źkih izlaga─Źa našle su se unikatne torbe, tašne, ukrase, ukrasne korpice, nakit izra─Ĺen heklanom tehnikom, nakit od bakra, filca, poludragog kamenja, gline i staklenih perli, suveniri, odevni predmeti, ru─Źno ra─Ĺene ─Źestitke, predmeti ulepšani dekupa┼ż tehnikom, ru─Źno izra─Ĺene leptir mašne za decu i odrasle, heklane lutke, poslastice, proizvodi od meda.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE