Obrenovac, 19.02.2019

Nova oprema za tri porodilišta


Izvor: Novosti.rs | Obrenovac, 15.06.2018.
Od pla─çanja parkiranja na posebnim 'Bebi parking mestima' prikupljeno 2,5 miliona dinara. GAK 'Narodni front' dobio sondu za ultrazvu─Źni aparat

Foto: JKP Parking servis


´╗┐

Novu medicinsku opremu ju─Źe su dobila tri beogradska porodilišta, a sredstva su obezbe─Ĺena u okviru akcije "Bebi parking mesto" koju je prošle godine pokrenulo JKP "Parking servis". Pla─çanjem parkiranja na posebno obele┼żenim parking-mestima prikupljno je 2,5 miliona dinara, a ceo iznos ulo┼żen je u kupovinu opreme.

Bolnica za ginekologiju i akušerstvo KBC Zvezdara dobila je mobilnu led operativno-preglednu lampu, GAK "Narodni front" sondu za ultrazvu─Źni aparat, a Klinika za ginekologiju i akušerstvo KCS ginekološki sto i krevet za poluintenzivnu negu.

- Nastavi─çemo ove akcije jer se pokazalo da je inicijativa odli─Źna. U narednom periodu ─çemo odrediti još neka mesta i ovu donaciju pove─çati - istakao je Zoran Radoji─Źi─ç, gradona─Źelnik. - Dogovori─çemo se koja ─çe to mesta biti i pri kojim ustanovama u zavisnosti od pozicije i zone.

Doga─Ĺaju su prisustvovali i zamenik gradona─Źelnika Goran Vesi─ç, direktor JKP "Parking servis" Andrija ─îupkovi─ç i drugi.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE