Obrenovac, 24.02.2019

NOVA RADNA MESTA U KOMPANIJI ’MEI TA’


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.01.2018.
03. februara svi zaiteresovani Obrenovčani biće u prilici da dostave svoje radne biografije i obave razgovor za posao u kompaniji ’MEI TA’

Foto:@Cuckovicm
Dan otvorenih intervjua biće odrđan u prostorijama Gimnazije, kao što je bio slučaj u decembru 2016. godine.

Prema rečima Sladjane Dacković, iz odeljenja za ljudske resurse fabrike „MEI TA“, biće odrđana prezentacija kompanije i nakon toga razgovori sa zainteresovanima za ponudjena radna mesta.

„Razlog ponavljanja ovakvog dogadjaja je upoznavanje gradjana Obrenovca sa onim sto radi kompanija „MEI TA“. Tada smo imali lepu posećenost i dosta ljudi koji su se upoznali sa kompanijom, ali tada smo imali oko 60 zaposlenih i još fabrika nije bila gotova. Sada imamo skoro 700 i priprema se početak serijske proizvodnje te nam predstoji jako veliko zapošljavanje. S’tim u vezi, svako ko je zaiteresovan za radna mesta operatera u livnici, operatera u mašinskoj opradi, održavanja kontrole kvaliteta moći će da obavi razgovor na licu mesta sa nekim od naših tim lidera ili sektor lidera na tim radnim mestima”, rekla je Dacković.

Gradska opština Obrenovac razvila je mnoge projekte kako bi se što više Obrenovčana usavršilo i našlo svoje radno mesto u ovoj fabrici.

“Ponosni smo zaista na veliki broj Obrenovčana koji danas rade u fabrici “MEI TA”. Kada je bio kamen temeljac za izgradnju ove fabrike obećali smo da ni jedna stranačka ili rodbinska veza neće imati uticaj na zapošljavanje. Upravo zbog toga, Gradska opština Obrenovac već dve godine organizuje besplatne kurseve engleskog jezika za sve sugrađane, kako bi se usavršili i stekli nova znanja i veštine, kako bi se sutra kandidovali za rad u ovoj fabrici, rekao je Uroš Miričić iz kabineta predsednika GO Obrenovac i dodao da će u narednih šest meseci više od 600 novih mesta biti otvoreno u ovoj fabrici.februar je idealna prilika za sve ljude koji žive na teritoriji opštine Obrenovac, koji su nezaposleni, da ponesu CV sa sobom i da se prijave za rad u kompaniji “ME ITA”.

03. februar je idealna prilika za sve ljude koji žive na teritoriji opštine Obrenovac, koji su nezaposleni, da ponesu CV sa sobom i da se prijave za rad u kompaniji “ME ITA”.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE