Obrenovac, 17.06.2019

Izgradnja novog izlaza iz Mislo─Ĺina na obrenova─Źki put (FOTO,VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.11.2018
Ovom saobra─çajnicom ─çe me┼ítani iz Mislo─Ĺina, Jasenka, Dra┼żevca i Konatica, ubudu─çe mo─çi da iza─Ĺu na obrenova─Źki put ka Beogradu.

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

Zbog izgradnje Koridora 11 zapo─Źeti su radovi na izgradnji nove saobra─çajnice kojom ─çe meštani iz Mislo─Ĺina, Jasenka, Dra┼żevca i Konatica, ubudu─çe mo─çi da iza─Ĺu na obrenova─Źki put ka Beogradu.

Mislo─Ĺinski put ─çe autoputem biti prese─Źen tako da ─çe njegov deo, od restorana ”Mala Kolubara” do autoputa, ubudu─çe biti slepa ulica. Kako navodi Miloš Stankovi─ç, ─Źlan Ve─ça Gradske opštine Obrenovac  u toku je izgradnja 880 metara novog dela mislo─Ĺinskog puta koji ─çe preko Ulice Kovan─Źina u Mislo─Ĺinu izlaziti na obrenova─Źki put.

"Kada se ova deonica pomo─çnog puta završi, bi─çe prese─Źen sadašnji mislo─Ĺinski put i više se u tom smeru ne─çe mo─çi kretati. Tako─Ĺe ku─çe koje gravitiraju sada ka obrenova─Źkom putu, a u zale─Ĺu su ovih radova oni ─çe imati mogu─çnost izlaska kako ka Obrenovcu kod Male Kolubare, tako i na pomo─çnu saobra─çajnicu ka Beogradu." - rekao je Stankovi─ç.

Pored izgradnje novih saobra─çajnica, sre─Ĺiva─çe se i postoje─çe saobra─çajnice koje su tokom izvo─Ĺenja radova pretrpele izvesna ošte─çenja i kako navode nadle┼żni izgleda─çe bolje nego pre po─Źetka radova.

"Nova deonica magistralnog puta Mislo─Ĺin - Stepojevac se privodi kraju.  Ovom deonicom rešavamo pristupni put i par porodica koje su ostale uz autoput. Videli ste da su izvo─Ĺa─Źi radova iz Kine po─Źeli da saniraju lokalne saobra─çajnice na ubskoj opštini koje su koristili tokom gradnje autoputa i ja o─Źekujem da vrlo brzo po─Źetak radova na opštini Obrenovac, od Brovi─ça, Velikog Polja, Belog Polja i Mislo─Ĺina i to ─çe se raditi po planu i programu i u dogovoru sa izvo─Ĺa─Źima." - naglasio je  Radovan Manojlovi─ç, pomo─çnik predsednika Gradske opštine Obrenovac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE