Obrenovac, 21.09.2019

MIGRANT U ALKOHOLISANOM STANJU IZAZVAO INCIDENT(VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 14.09.2017.
Nešto oko 23 časa došlo je do incidenta između migranta, u vidno alkoholisanom stanju, i radnika u marketu “24 časa” u Nemanjinoj ulici u Obrenovcu

Foto:lokalnenovine.rs
Kako navode radnici ovog objekta, problematični migrant je više puta u toku dana pokušao da ukrade piće iz frižidera, u čemu je sprečen. Prilikom zadnjeg pokušaja, pijani mladić se razbesneo i razbio dve prazne flaše. Vikao je i, preteći na svom jeziku, nasrtao na pomenutog radnika.

Teži incident su u tom trenutku sprečili ostali migranti, a i okupljeni građani koji su se u tom trenutku našli u blizini. Dve policijske patrole su izašle veoma brzo na mesto i sprečile ozbiljnije posledice ovog događaja.

Lice, koje se praktično nalazilo u delirijumu, sukobilo se sa policajcem, nakon čega je stigla i služba hitne pomoći. Posekotina nastala usled razbijanja flaša, sanirana je adekvatnom reakcijom dežurnih lekara. I aktivisti Komesarijata iz obrenovačkog kampa prisustvovali su daljem toku zbrinjavanja problematičnog migranta.

Na naše pitanje koliko često se dešavaju slični pokušaji krađe i incidentne situacije u ovoj prodavnici, dobili smo odgovor da su migranti iz obrenovacke kasarne uglavnom mirni i da sa njima nema problema, osim sa pojedincima koji dolaze u alkoholisanom stanju .

Lice koje je večeras izazvalo incident je radnicima ovog lokala poznato od ranije. Oni navode da je mladić više puta pokušao da nešto ukrade i pri svakom dolasku bude neprijatan. Neka vrsta ograničenja u konzumiranju alkohola

i kretanja u kasnim noćnim satima izvan kampa bi mogla da bude uzeta ponovo u ozbiljno razmatranje.

Pogledajte video...

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE