Obrenovac, 19.09.2019

Nastavljeni radovi na izgradnji novog mosta u Bariču


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.10.2017
Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković obišao je gradilište i uverio se u napredak radova.
U toku su radovi na izgradnji novog mosta u Ulici Ace Tešića u Bariču. S obzirom na to da je stari most prilično oštećen, pristupilo se izgradnji novog. Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković obišao je danas gradilište i uverio se u napredak radova.

Predsednik Saveta mesne zajednice Barič Dragan Mrđa kazao je da se trenutno izvode završni radovi na mostu i podsetio da je ova deonica predstavlja veliki problem za meštane Bariča, pošto se most urušio. On je dodao da je više od 200 hiljada evra uloženo u izgradnju novog mosta i naglasio da će se nakon ovih radova pristupiti rekonstrukciji obalo-utvrda i čišćenju kanala.

- Nakon radova u Maričića potoku mi smo najavili da ćemo raditi most ovde. Nastavak radova ća biti u Grabovcu, u Donjem kraju, gde ćemo uraditi izgradnju mosta, koji će biti vrlo sličan ovom. Moram da naglasim da je u ovom trenutku na mostu preko Save i Kolubare postavljeno 20 stubova. Kineski partneri rade u punom kapacitetu i vrlo verovatno da će taj most biti završen pre roka - istakao je član Veća Gradske opštine Obrenovac, Predrag Jovanović.


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE