Obrenovac, 10.12.2018

Novi most kod „Cevke“


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 20.12.2017.
Nastavlja se uređenje ambijentalne celine ulaska u grad...

Foto:Printscreen
Javno preduzeće za izgradnju Obrenovca završilo je postavljanje mosta koji prelazi preko kanala Kupinac, a spaja prostor kod popularen „Cevke“ i naselja Topolice. Kako je i najavljeno, u sklopu priprema za narednu kupališnu sezonu, na ovoj lokaciji postavljeno je i novo igralište za najmlađe.

Milan Marošanin, direktor Javnog preduzeća za izgradnju „Obrenovac“, smatra da su ovi radovi veoma značajni, jer će sugrađanima biti omogućen lakši i bliži pristup omiljenom kupalištu u toku letnjih dana. On dodaje da je u prethodnom periodu završena postavka dečjeg mobilijara, kao i da se očekuje nastavak radova na uređenju „Cevke“. Marošanin je iskoristio priliku i podsetio Obrenovčane da će i sledećeg leta kupanje na ovom prostoru biti potpuno besplatno.

Dužina pešačko-biciklističkog mosta iznosi 12,6 metara, a zamenik predsednika Gradske opštine Obrenovac Miodrag Mitrović objašnjava da se na ovoj lokaciji mogu videti i novi drvoredi i očišćeni spojni kanali.

„Sledeće godine nas očekuje nastavak radova, izgradnja pristupnog puta do Spa centra, koji će biti najmoderniji zdravstveno rekreativni centar. Sa leve strane obilaznog puta očekuje nas izgradnja tržnog centra, u kojem će biti zaposleno više od 300 ljudi. Nastavljaju se radovi na bazenima, gde će naši najmlađi sugrađani imati nove sadržaje. Očekujemo sledeće godine i razrešenje pitanja hotela“, naglasio je Mitrović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE