Obrenovac, 28.02.2020

Obilazak radova na izgradnji mosta Obrenovac - Surčin


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 28.01.2019.
Do spajanja leve i desne obale Save ostalo je još samo desetak metara

Foto:Printscreen
Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković obišao je danas radove na izgradnji mosta preko Save i Kolubare na deonici Surčin – Obrenovac koji se gradi u okviru Koridora 11.

Čučković se pri obilasku uverio da je ostalo još desetak metara do spajanja leve i desne obale Save.

"24 sata, sedam dana u nedelji traju radovi na izgradnji našeg novog mosta. Ovo je najvažnije gradilište za budućnost našeg Obrenovca, suštinski taj most će biti pluća i oči našeg grada", rekao je predsednik opštine.

On je objasnio i zbog čega je ovo gradilište značajno za naš grad, a zatim izrazio zahvalnost radnicima koji, bez obzira na vremenske uslove, daju svoj maksimum kako bi rok izgradnje bio ispoštovan.

"Obrenovac će prodisati, iz Obrenovca će moći bezbedno i brzo da se stigne do Beograda i ostalih delova naše Srbije i najvažnija stvar je da smo ušli u poslednju godinu izgradnje. Došli smo da obiđemo radnike koji rade u ovim teškim uslovima i da im se u ime svih Obrenovčana zahvalimo na požrtvovanju, jer su oni istinski heroji", kazao je Čučković.

Investitor radova je JP ”Putevi Srbije”, a ugovor za izgradnju je potpisan sa predstavnicima kompanije ”China Communication Construction Company (CCCC)”.

Radovan Manojlović, pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac, napomenuo je i to da ni radovi na rekonstrukciji pristupnih puteva auto-putu, takođe, ne prestaju. On je najavio da će, čim se vremenski uslovi poprave, Veliko Polje, Belo Polje, Piroman i Brović dobiti kompletno nove saobraćajnice.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE