Obrenovac, 11.08.2020

Završena izgradnja novog mosta u Skeli


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.09.2019.
Radovi na izgradnji novog mosta trajali su mesec dana

Foto:lokalnenovine.rs
Nakon izgradnje mosta u Ulici Miloja Beljinca u Skeli, u ovoj mesnoj zajednici je završena izgradnja još jednog novog mosta preko obodno-gravitacionog kanala.

Srušen je most u Dragojlovića kraju, koji je bio u veoma lošem stanju i koji je, samim tim, ugrožavao bezbednost u saobraćaju. Radovi na izgradnji novog mosta trajali su mesec dana, a izvođač je bio JVP ”Beogradvode”.

Milan Stojić, predsednik Saveta MZ Skela, podsetio je da su u jednoj godini urađena dva mosta koja su više od 40 godina bila u vrlo lošem stanju.

"Most nam puno znači, jer se preko 40 godina prelazilo preko improvizovanog drvenog mosta kojem je stalno pretilo urušavanje što se jednom i desilo", rekao je Stojić i dodao da će sada više od 100 poljoprivrednika imati bezbedan prolaz do svojih parcela.

Do kraja godine će biti urađen još jedan most u Grabovcu, a radi se i projektna dokumentacija za most u Poljanama, najavio je Dejan Kamber, savetnik predsednika Gradske opštine Obrenovac.

"Time će se zaokružiti slika dotrajalih mostova koji su se nalazili na kanalskim prelazima te će poljoprivrednici nesmetano moći da vrše poljoprivrednu proizvodnju", kazao je Kamber.

Obilasku novog mosta prisustvovali su i predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miroslav Čučković, njegov pomoćnik Radovan Manojlović kao i odbornik u Skupštini Gradske opštine Obrenovac Života Mirčetić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE