Obrenovac, 22.02.2019

NOVI KRUG POČINJE


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 01.02.2018.
Danas startuje 'Uzmi račun i pobedi - 2018'!

Foto:Profimedia
Za novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi - 2018" građani će od danas moći da počnu sa slanjem fiskalnih računa i slipova, a prvo izvlačenje nagrada biće u martu.

Kako je na konferenciji za novinare na kojoj je najavljen početak nagradne igre , kojoj su prisistvovali premijerka Ana Brnabić i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, važiće ista pravila kao i u prethodnom ciklusu nagradne igre, a promena je što koverte za slanje računa više neće biti tipske već će građani moći da šalju koverte u različitim formatima.

Kao i prethodni put u koverti je potrebno da bude 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, sa najmanjim iznosom po računu ili slipu od 100 dinara.

Kada je u pitanju nagradni fond, biće dupliran u odnosu na prethodni, kada je bio 135 miliona dinara, a igra će se odvijati u dva ciklusa, te će i duže trajati.

Takođe, sada će direktni priređivač nagrade igre biti Vlada Srbije.

Učesnici konferencije naveli su da su računi koji mogu "učestvovati" u nagradnoj igri oni od prvog januara ove godine, da će poštarina biti besplatna, a kao i prethodnog puta u nagradnoj igri ne mogu da učestvuju maloletna lica.

Premijerka je na predstavljanju igre "Uzmi račun i pobedi - 2018" istakla da su prethodna i ova godina određene kao godine borbe protiv sive ekonomije, te navela da je tokom prethodne godine napravljeno nekoliko značajnih koraka u toj borbi.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE