Obrenovac, 05.07.2020

Nagradjeni najbolji studenti


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.06.2019.
Studentske nagrade dobilo je 50 studenata, i to 46 studenata fakulteta i visokih škola čiji je osnivač Republika Srbija i 4 studenta akreditovanih privatnih fakulteta

Foto:lokalnenovine.rs
Danas su u Klubu za decu i mlade u Sportsko-kulturnom centru ”Obrenovac” dodeljene studentske nagrade za najbolje studente sa teritorije Gradske opštine Obrenovac u 2018/2019. školskoj godini.

Pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac Dragan Blažić je tom prilikom naglasio da nije u pitanju stipendija, već nagrada za višegodišnji trud i rad.

"Taj novac je samo jedan korak u komunikaciji koju želimo da ostvarimo sa najboljim studentima, ovo je njihov grad i za koju godinu će ostati na njihovim plećima, oni će razmišljati šta unaprediti, šta promeniti, šta da bude bolje nego što je danas i želim da im poručim da su vrata opštine i predsednika opštine za njih otvorena, za nove predloge za nove načine razmišljanja." – rekao je Blažić.

Miloš Stanojević član Veća Gradske opštine Obrenovac je istakao da su u toku pripreme za program ”Matursko leto”.

"Već za dva meseca 38 najboljih maturanata i 12 studenata koji nisu dobili opštinsku nagradu, to jest, studenti koji su bili ”ispod crte” putuju na besplatno letovanje na grčko ostrvo Zakintos. I to je još jedan vid nagrade za najbolje kako bismo ih motivisali da i dalje budu uspešni." – kazao je Stanojević.

Studentima se dodeljuje studentska novčana nagrada u pojedinačnom neto iznosu od po 72.000,00 dinara. Ovom prilikom najboljima sa teritorije opštine Obrenovac dodeljena je druga i poslednja rata.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE