Obrenovac, 25.08.2019

NEDELJA U BEOGRADU


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 09.07.2017.
Za svakog po nešto

Foto:Promo
NEDELJA 9. jul

1.Drugi Međunarodni plivački maraton ''Ada Međica''

Drugi Međunarodni maraton ''Ada Međica'' se održava u nedelju u okviru proslave 55. rođendana Udruženja Ade Međice. Ceremonija otvaranja počinje u 12.15 časova, a trka u 13 sati. Moguće je plivati trku na 2,5km ili 5km. Prijave su na dan takmičenja kod sudija od 11 do 12.30 časova.

2. Velika berza ploča

Velika berza ploča, CD i audio opreme održaće se u nedelju u prostorijama Centar urbane kulture Imago, od 11 do 14 časova. Posetioci će biti u prilici da razmenjuju i prodaju polovne i dobro očuvane ploče, kompakt diskove i audio opremu. Ulaz za sve zainteresovane biće 120 dinara.

3. Međugeneracijska likovno-kreativna radionica

Besplatna međugeneracijska likovno-kreativna radionica će se održati u prostorijama Dečjeg kulturnog centra "Majdan" od 12.30 časova do 13.30. Ovo nesvakidašnje druženje je besplatno, prijava nije potrebna, materijal je obezbeđen, a klincima ostaje samo da dovedu svoje bake, deke, roditelje ili tetke, da zajedno budu kretivni.

4. Tata Mata za decu

Humanitarna izložba fotografija, čiji je autor dečak od 10 godina održaće se u Marini SV. Nikola, na zemunskom keju od 15 do 21 čas, a polovina skupljenog novca pripašće bolesnoj deci iz Fondacije "Podrži život". Tata Mata je jutjuber, kreativni dečak koji je mobilnim telefonom fotografisao prirodu i životinje, i na taj način rešio da pomogne drugoj deci. Sve fotografije su uramljene.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE