Obrenovac, 08.07.2020

Nova akcija Komisije za bezbednost u saobraćaju


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 20.02.2020.
Građanima su podeljeni grebači za sneg i paketi koji sadrže sigurnosne trouglove, uže za vuču i rezervne sijalice

Foto:lokalnenovine.rs
Komisija za bezbednost u saobraćaju, zajedno sa gradskim Sekretarijatom za saobraćaj i saobraćajnom policijom opštine Obrenovac u Ulici Majora Tepavca, realizovala je novu akciju podele paketa građanima.

Ovog puta građanima su podeljeni grebači za sneg i paketi koji sadrže sigurnosne trouglove, uže za vuču i rezervne sijalice što je po zakonu o bezbednosti u saobraćaju obavezan deo opreme koje svako vozilo mora da ima u svakom trenutku.

"Iako ove godine nismo imali snežne padavine kojima smo se nadali, sigurno je da će građani Obrenovca imati prilike da koriste ove grebače u narednoj zimskoj sezoni ili u situacijama prolećnog mraza", izjavio je Mirko Vranešević, predsednik Komisije za bezbednost u saobraćaju.

Vranešević je rekao i da gerebači za staklo i čistači snega nisu deo obavezne opreme, ali kako on kaže vozači neretko u žurbi ne stignu da očiste svoja vozila, pa su ovakva vozila čest uzrok nesreća u saobraćaju.

"Podelom ovih paketa apelujemo na vozače da pripreme svoja vozila pre nego što krenu u saobraćaj i time podignu bezbednost na viši nivo", kazao je Vranešević.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE