Obrenovac, 24.06.2019

PRAZNIČNA ATMOSFERA U SRPSKOJ PRESTONICI


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 15.09.2018.
Prve pahulje stigle u Beograd, a evo kada će zasijati

Foto:beograd.rs
Još nismo smogli snage ni da se oprostimo od leta kojem se bliži kraj, a na ulicama već možemo da vidimo zimske čarolije.

Ovih dana počelo je postavljanje novogodišnje rasvete, po prvi put već u prvoj polovini septembra.

Prošle godine ekipe su na bandere počele da kače 28. septembra, a sve lampice u punom sjaju bile su uključene 4. novembra. Međutim, Knez Mihailova ulica zasjala je već 29. septembra, a skidanje rasvete počelo je u martu. Svetiljke su ukupno radile više od pet meseci.

Ako uključenje postavljenih svetiljki porani i ove godine, vreme u kojem nije bilo novogodišnje rasvete bilo bi tek nešto duže od šest meseci. Međutim, u JKP "Javno osvetljenje" kažu da ove godine neće biti sukcesivnog uključenja, pa ćemo za potpunu zimsku čaroliju morati da pričekamo novembar.

- Postavljanje opreme za svečano-dekorativno osvetljenje Grada Beograda počelo je 11. septembra, na sledećim lokacijama: Jurija Gagarina, Bulevar oslobođenja i Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića. Po najavama čelnika Grada Beograda, svečano-dekorativno osvetljenje biće uključeno početkom novembra 2018. godine i neće biti sukcesivnog uključivanja - kazali su u JKP "Javno osvetljenje".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE