Obrenovac, 22.08.2019

Rvati dobili novo dečije igralište


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 20.10.2018.
Vlaška bašta u Rvatima je nova omiljena lokacija obrenovačkih mališana

Foto:lokalnenovine.rs
U sklopu akcije „KAO TAŠ, A NAŠ“ u petak je svečano otvoreno dečije igralište u Vlaškoj bašti u Rvatima. Prostor u centru naselja dobio je potpuno novi izgled, a osmehe kako deci, tako i njihovim roditeljima izmamile su klackalice, ljuljaške i tobogani.

Predsednik Mesne zajednice Rvati Uroš Šormaz podsetio je da je na teritoriji ove mesne zajednice igrališta uz pomoć Gradske opštine Obrenovac i Javnog preduzeća za zaštitu životne sredine već uređeno nekoliko igrališta.

„Svedoci smo da je u prethodnom periodu u Mesnoj zajednici Rvati dosta dečijih igrališta renovirano, a da činimo prave stvari pokazalo je i to da su u naselju Rojkovac, Gaj 1, Gaj 2 i Sava naselju ta igrališta puna dece. Igralište u Vlaškoj bašti pokriveno je video nadzorom 24 sata, urađena je zaštitna ograda, kao i osvetljenje celog igrališta“, kazao je Šormaz.

Mališani su na samom otvaranju uživali uz muziku, slatkiše i balone, a dobru zabavu krunisali su obećanjem da će čuvati svoj novi kutak.

Gradska opština Obrenovac i Javno preduzeće za zaštitu životne sredine tokom godine obnovili su veliki broj igrališta, a uskoro će istim obradovati i decu u Viraga naselju, Baričkoj reci, Ciglani.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE