Obrenovac, 25.05.2020

Nova linija 860D : Beograd - Dra┼żevac


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.05.2018.
12 novih polazaka svakoga dana, direktno ka Beogradu

Foto:GO Obrenovac/Facebook


´╗┐

Na predlog meštana i insistiranje opštine, ve─ç nekoliko dana preko teritorije opštine Obrenovac saobra─ça još jedna linija javnog prevoza, od Beograda do Veveri─Źjeg kraja u Dra┼żevcu.

Pre pola veka je, kako ka┼że predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vraneševi─ç, napravljena nepravda prema meštanima Veveri─Źjeg kraja, a koja je ovim ─Źinom ispravljena.

Zahvaljuju─çi Sekretarijatu za saobra─çaj i velikom razumevanju sa njihove strane uspeli smo na zahtev meštana i mesne zajednice da ubacimo ove polaske. Ukupno 12 polazaka svakoga dana ide direktno ka Beogradu. Svaka nova linija, svako selo do kojeg mo┼żemo da do─Ĺemo i svaki novi polazak za nas predstavlja jednu malu pobedu jer znamo da smo uradili pravu stvar za sugra─Ĺane – rekao je Vraneševi─ç.

Predsednik Saveta mesne zajednice Dra┼żevac, Saša Vi─çentijevi─ç je rekao da ─çe nova linija mnogo zna─Źiti ljudima za obavljanje svakodnevnih obaveza jer su neki udaljeni i do ─Źetiri kilometra od najbli┼że prodavnice.

Du┼żina trase je oko 42 kilometra, a linija saobra─ça od ┼żelezni─Źke stanice u Beogradu, preko Banovog brda i Ibarske magistrale, Vrani─ça do Veveri─Źjeg kraja u Dra┼żevcu, dok je okretnica u centru Dra┼żevca.

Red vo┼żnje linije 860D mo┼żete pogledati đżvde.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE