Obrenovac, 28.02.2020

Nova autobuska linija 860T


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.03.2019.
Nova linija saobraćaće na relaciji Vukićevica - Industrijska zona u Bariču (Fabrika 'Mei Ta')

Foto:Printscreen
Nova linija, 860T, koju je uvelo saobraćajno preduzeće “Strela”, saobraćaće na relaciji Vukićevica – Industrijska zona u Bariču, odnosno do fabrike ,,Mei Ta”.

Poseban značaj ova linija ima za meštane Vukićevice, Orašca i Ljubinića koji su zaposleni u kompaniji, ali i za veliki broj sugrađana koji će imati bolju povezanost sa centrom grada i Beogradom.

"Malo ko je verovao pre godinu dana kada je ovde bio zamenik gradonačelnika, Goran Vesić, da će biti urađen put u ovom kraju, koji je bio devastiran. Od kako je izgrađen nije rađena rekonstrukcija i tada kada smo otvorili novi put obećano je da će meštani ovih sela dobiti prevoz koji će ih povezati sa novom fabrikom. Konačno i stanovnici najudaljenijih mesnih zajednica mogu da se osećaju kao građani Beograda", rekao je Mirko Vranešević, predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac.

On je ovom prilikom istakao da će se rukovodstvo opštine i u budućnosti truditi da mladima pruži što više mogućnosti za ostanak u selima.

"Naš posao jeste da obezbedimo radna mesta, uradimo putnu infrastrukturu i obezbedimo prevoz za sve meštane. Opšti trend u Srbiji je da mladi odlaze sa sela koja se gase i mi se ovim aktivnostima trudimo da zadržimo mlade ljude u selima", dodao je Vranešević.

Nova linija imaće 12 polazaka tokom dana, prvi polazak je u 3:45 iz Bariča a poslednji u 22:30.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE