Obrenovac, 19.06.2019

Nova mašina u Javnom preduzeću za izgradnju (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.10.2018.
Kombinovana radna mašina će u zimskom periodu čistiti sneg, ali će biti od koristi i prilikom uređenja puteva i kanala

Foto:lokalnenovine.rs
U Javno preduzeće za izgradnju "Obrenovac" danas je stigla nova građevinska mašina. Ovo preduzeće koristiće je za sve potrebe koje ima u svojim nadležnostima.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju "Obrenovac" Milan Marošanin objasnio je da će nova kombinovana radna mašina u zimskom periodu čistiti sneg, a u drugom periodu godine koristiće se za uređenje puteva i kanala.

"Da bismo obavljali našu osnovnu delatnost, održavanje nekategorisanih puteva, nama su potrebne najmodernije i najbolje mašine. Ovo je treća radna mašina koju smo kupili u poslednje dve godine", kazao je Marošanin.

Vrednost nove mašine iznosi 9,5 miliona dinara i u tu cenu uključenu su sve priključne mašine.

Miroslav Čučković, predsednik Gradske opštine Obrenovac, naglasio je da su nabavke novih mašina izuzetno važne kako bi sva preduzeća na teritoriji opštine Obrenovac što efikasnije obavljala svoj posao.

"Mi sami možemo da sečemo obale, da čistimo sneg i postanemo pravi grad. Svake nedelje nastojaćemo da nabavimo po jednu novu mašinu, nije važno za koje preduzeće, već je bitno za ceo Obrenovac", rekao je Čučković.

Član Veća Gradske opštine Obrenovac Predrag Jovanović podsetio je da su u prethodnom periodu i ostala preduzeća dobila nove mašine. On je najavio nastavak aktivnosti poboljšanja voznog parka za sva preduzeća u Obrenovcu i u narednoj 2019. godini.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE