Obrenovac, 28.05.2020

Novane nagrade za ake generacije


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 14.07.2017.
U sveanoj sali op禳tine Obrenovac danas je prireen prijem za obrenovake ake generacije

Foto:Facebook


aci generacije, dobili su od opštine Obrenovac novanu nagradu, a nagrade im je uruio predsednik opštine Miroslav ukovi koji im je po鱉eleo puno sree i uspeha u daljem školovanju.

Pomonik predsednika opštine Obrenovac Dragan Bla鱉i rekao je da je zadatak opštine da nagradi uenike koji su vredno radili.

- Svojim trudom, radom i zalaganjem dali su primer svim acima i oni postaju putokaz svim mladim ljudima u Obrenovcu i Srbiji, kojim putem ova zemlja treba da ide. Mi ovime prihvatamo obavezu da im budemo na usluzi uvek, kako za dalje školovanje tako i u budunosti za nala鱉enje posla. Nastaviemo ulaganje u obrazovanje pošto je to veoma bitno za razvoj našeg grada - kazao je Bla鱉i.

Uenici su se zahvalili na poklonu i istakli kako im ovaj vid podrške znai. 13 aka dobilo je nagradu.

lan Vea Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojevi naglasio je da e ovakva praksa nagraivanja najboljih nastaviti i u budunosti i podsetio da opština brine o studentima, time što 50 njih svake godine dobija stipendiju. On je rekao da je ove godine pokrenut i projekat ,,Matursko leto" koji e pru鱉iti priliku najboljim srednjoškolcima završne godine da o trošku opštine odu na besplatno letovanje u Grku.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili PR Agencija za izradu i odr鱉avanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navoenje izvora
Ostale uslove kori禳enja portala proitajte OVDE