Obrenovac, 05.07.2020

Aktivne i nove mašine JKP za izgradnju 'Obrenovac'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 17.11.2017.
Nova multifunkcionalna mehanizacija Javnog komunalnog preduze─ça za izgradnju 'Obrenovac' ve─ç je na terenu

Foto:@Cuckovicm


´╗┐

Nakon obuke kroz koju su zaposleni prošli, mašine su raspore─Ĺene na teritoriji Mesne zajednice Veliko Polje.

Goran ─ćiri─ç iz Javnog preduze─ça za izgradnju ''Obrenovac'' objašnjava da ─çe nove mašine nastaviti ono što je zapo─Źeto, ali je istakao i koliko su nabavke istih va┼żne za efikasnost preduze─ça.

"U Mesnoj zajednici Veliko Polje se, trenutno, mogu videti u─Źinak i tehnologija izvo─Ĺenja radova novih sredstava. Cilj je bio da se kupe multifunkcionalne radne mašine koje mogu da budu uposlene 365 dana godišnje. U ovom trenutku se izvode tri razli─Źite operacije, a to su profilisanje putnih kanala, iskop novih kanala i se─Źenje šiblja i rastinja," rekao je ─ćiri─ç.

On je naglasio da je preduze─çe, osim pomenutih priklju─Źnih ure─Ĺaja, nabavilo i priklju─Źke za ─Źiš─çenje snega na nekategorisanim putevima. ─ćiri─ç je dodao da svaki traktor ima mogu─çnost ka─Źenja sne┼żnog pluga za ─Źiš─çenje snega i rotacionog posipa─Źa soli ili mešavine kamenog agregata i industrijske soli za posipanje puteva.

Nemanja Jeremi─ç, ─Źlan Saveta mesne zajednice Veliko Polje, istakao je zna─Źaj radova na putu koji povezuje Veliko Polje i Stubline.

On je ovom prilikom obavestio meštane Velikog Polja da saobra─çajno preduze─çe ''Lasta'' ne─çe saobra─çati kroz Stameni─ça kraj, ve─ç isklju─Źivo kroz Jeremi─ça kraj, dok budu trajali radovi na rekonstrukciji puta L-2014.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE