Obrenovac, 19.09.2019

NOVA OPCIJA PLAĆANJA PARKINGA U BEOGRADU


Izvor: Beoinfo,Lokalne novine | Obrenovac, 16.12.2018.
Evo šta treba da znate o PARKING PASS kartici

Foto:Profimedia
JKP “Parking servis” korisnicima pruža novu opciju plaćanja parkiranja u vidu vremenske parking kartice.Parking pass kartica omogućava neograničeni broj ulazaka/izlazaka u javne garaže i parkirališta, u okviru vremenskog perioda za koji je kupljena.

Parking pass je vremenska parking kartica za 22 objekta, kojima upravlja JKP „Parking servis”, i važi određeni vremenski period – 24 sata, tri ili sedam dana. Kupuje se na parking objektima ovog preduzeća, kao i u poslovnicama Korisničkog servisa. Kartica se aktivira prvim ulaskom u garažu, odnosno na parkiralištu.

– Korisnicima nudimo da po nižim cenama parkiraju svoja vozila na našim objektima određeni vremenski period. Ovo je odlična opcija naročito za posetioce Beograda, koji kupovinom Parking pass kartice tačno znaju koliko će ih parkiranje koštati tokom njihovog boravka u našem gradu i plaćaju ga po povlašćenim cenama. Takođe, oni više ne razmišljaju ni o tome kako i gde plaćaju parkiranje, a štede i svoje vreme, jer samo ulaze i izlaze iz garaža i parkirališta, bez odlaska na blagajnu – istakao je direktor JKP „Parking servis” Andrija Čupković.

Prilikom prvog ulaska u parking objekat, Parking pass kartica se aktivira i na njoj se štampa datum i vreme do koga ona važi, kako bi korisnici precizno znali do kada karticu mogu da koriste. U slučaju da je istekao vremenski period za koji je kartica kupljena, a vozilo nije napustilo parking objekat, prekoračenje parkiranja se plaća po započetom satu.

Korisnici Parking pass kartice imaju mogućnost da od 1. aprila do 1. novembra bez nadoknade koriste dva bicikla u garaži „Obilićev venac”, kao i na parkiralištima „Ada Ciganlija”, „Milan Gale Muškatirović” i „Sava centar”. Ova beneficija važi samo u toku aktiviranog vremenskog perioda kartice.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE