Obrenovac, 13.12.2018

Novi radari na obrenova─Źkim ulicama


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 28.12.2017.
Sve akcije i projekti sprovode se u cilju maksimalne bezbednosti u saobra─çaju

Foto:Printscreen


´╗┐

Obrenovac je bogatiji za dva ure─Ĺaja za merenje brzine automobila. U pitanju su radar dopleri koji su postavljeni u blizini Doma kulture u pravcu ka Glavnoj stanici i u Ulici Miloša Obrenovi─ça. Iz Komisije za bezbednost ka┼żu da se radi poslednjoj akciji za ovu godinu.

„Poslednja akcija ove godine vezana za Komisiju za bezbednost u saobra─çaju vezana je za instaliranje novih radara. Ovakvi ure─Ĺaji slu┼że i za to da dokumentuju prekršaje. Analiza koja je ura─Ĺena pokazala nam je da su ovi ure─Ĺaji najefikasniji za bezbednost, pošto na mestima gde su postavljeni nisu se dešavale saobra─çajne nezgode. Naredne godine radare ─çemo postaviti na rizi─Źnim saobra─çajnicama, u zoni škola, pored obdaništa u Stublinama, tu ─çemo postaviti dva. Postavi─çemo jedan kod škole u Dra┼żevcu gde smo uradili i nov put, pa voza─Źi prekora─Źe brzinu. I ─Źetvrti ─çemo postaviti na Šaba─Źkom putu, pored poznatog kafi─ça ,,Desetka" na raskrsnici sa Ulicom Drage Vukovi─ça Kor─Źagina“, rekao je predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vraneševi─ç.

Sve akcije su pokazale rezultate, a ovom prilikom istaknuto je i da nijedno dete školskog uzrasta nije u─Źestvovalo u saobra─çajnim nezgodama.

„Doprinos naših akcija koje sprovodimo kao komisija ogleda se u rezultatu koji nismo poslednjih pola veka. Znatno smanjenje broja saobra─çajnih nezgoda i povre─Ĺenih i poginulih lica koja se u─Źestvovala u njima“, istakao je Vraneševi─ç.

Radari ─çe upozoravati voza─Źe ukoliko prekora─Źe dozvoljenu brzinu, a postavljene kamere ─çe za nekoliko dana i registrovati sva prekora─Źenja i kršenje propisa.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE