Obrenovac, 25.08.2019

Uklanjaju se grafiti u naselju 'Sunce'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 05.10.2017.
Javno komunalno preduzeće 'Obrenovac' nedavno je obnovilo svoju mehanizaciju, koja se, kako je i rečeno, koristi u različite svrhe

Foto:Facebook
Nova multifunkcionalna mašina pristupila je uklanjanju grafita u naselju "Sunce". Pored ove vrste radova, ona se može koristiti za održavanje javne higijene, guma sa pešačkih staza, plakata, stubova.

Miloš Stanković, član Veća Gradske opštine Obrenovac, najavio je novo igralište u ovom naselju, koje će biti postavljeno u sklopu akcije ,,Kao Taš, a naš".

"Upravo zbog toga okrenuli smo se ka uređenju ovog prostora, kako bi kompletna celina dobila lep izgled. U narednom periodu radićemo i uređenje zelene površine. Apelujem na sve sugrađane da ne pišu grafite i čuvaju svoje okruženje. Komunalna inspekcija nastaviće sa aktivnostima održavanja reda u gradu, " navodi Stanković.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća "Obrenovca" Zoran Lapčević rekao je da ovo nije prvi put da se mašina koristi kako bi bili uklonjeni grafiti sa zgrada. On je dodao da posao uklanjanja nije jeftin, kao i da se značajna sredstva potroše kako bi se očistila zgrada. Iz tog razloga je ovom prilikom apelovao na mlade ljude da ne kvare izgled grada u kom žive i čuvaju svoju okolinu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE