Obrenovac, 31.05.2020

Nova vozila u policijskoj stanici Obrenovac (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 02.10.2017.
Javno komunalno preduzeće ‘Toplovod’, u saradnji sa Gradskom opštinom Obrenovac, doniralo je dva nova vozila policijskoj stanici u Obrenovcu

Foto:lokalnenovine.rs
U pitanju su patrolna vozila marke "Škoda", potpuno spremna za efikasan i posvećen rad.

Milorad Grčić, v. d. direktora JP "Elektroprivreda Srbije", iskoristio je ovu priliku da najavi kupovinu još dva vozila.

"U ovom momentu imaju sedam novih vozila na raspolaganju, za razliku od prethodnog perioda kada nisu imali vozila ni za uviđaj, niti da odrade intervenciju. Oko Nove godine dobiće još dva vozila, verovatno u civilnoj varijanti, u zavisnosti od njihovih potreba. Do kraja godine biće maksimalno opremljeni što se tiče vozila. Od svih obrenovačkih javnih preduzeća očekujem da im jedan od prioriteta bude pomoć policiji. Od policije u Obrenovcu očekujemo dve stvari. Prva je vezana za vidljivije uređenje saobraćajnica, počevši od parkiranja, pa do brze vožnje. Bezbednost naših sugrađana nam je najvažnija. Bitno nam je da majka sa detetom može da prođe svakim trotoarom. Teži deo posla je regulisanje krađe lične imovine po selima, sada imaju sve uslove za neometan rad i očekujemo od njih da budu na usluzi građanima Obrenovca, " navodi Grčić.

Iz JKP "Toplovod" ističu da je bezbednost sugrađana prioritet cele zajednice, kao i da su ponosni na projekat kojim se podiže kvalitet života građana.

"Kao društveno odgovorna kompanija odlučili smo da deo svojih sredstava, uz saglasnost opštine Obrenovac i Skupštine GO, potrošimo tako što ćemo kupiti dva automobila za potrebe stanice u Obrenovcu. Zaista nam je čast da učestvujemo u procesu kojim se podiže kvalitet života građana cele opštine. Policijska stanica zaista ne može dobro da radi svoj posao bez dobre tehničke podrške. Znamo koliko je potrebna njihova brza i efikasna reakcija. Posebno nam je značajna bezbednost najmlađih u saobraćaju i zato smo ponosni na ovaj projekat," rekao je Boris Ivković, direktor JKP "Toplovod".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE