Obrenovac, 04.07.2020

Novogodišnja rasveta zasijala u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.12.2018.
U potpunosti je zavladala praznična atmosfera na obrenovačkim ulicama

Foto:Printscreen
Obrenovac je svetliji nego prothodnih godina... To je zaključak svih onih koji su prethodnih večeri imali prilike da prošetaju i uvere se u izgled obrenovačkih ulica i gradskog trga pod novogodišnjom rasvetom.

„Koliko-toliko, i ove godine smo u praskozorje novogodišnjih i božićnih praznika očistili grad i uredili trg. Ono što naši sugrađani najviše vole jeste i to što smo ga okitili i ukrasili sa novom javnom ravetom i novim svetiljkama“, rekao je Milan Marošanin, direktor Javnog preduzeća za izgradnju „Obrenovac“.

Grad Beograd ove godine opredelio je određena sredstva za novogodišnju rasvetu opština koje se ne nalaze u centru prestonice.

„Ove godine nam je Grad Beograd izašao u susret sa 200 lančanica, sa osam novih ukrasa po stubovima koje smo postavili, kao i sa 10 takozvanih „zavesa“. Naš Obrenovac je, dakle, ove godine, svetilji nego prethodnih“, dodao je Marošanin.

On je napomenuo da će se Gradska opština Obrenovac potruditi da već naredne godine unese novine i odgovori na eventualne zahteve najmlađih sugrađana, koji se najviše raduju novogodišnjim detaljima.

„Od Nove godine krećemo u akciju i predložićemo školama da deca sama nacrtaju šta to može da bude tako lepo okićeno u našem gradu, a onda ćemo zajedno sa tim učenicima koji budu najbolji, odnosno čiji zadaci budu najbolje ocenjeni, videti da te ukrase i napravimo. Za naš trg, za naš grad, da bude što lepši i da jednostavno svi znamo da smo učestvovali u kićenju Obrenovca“, kazao je Marošanin.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE