Obrenovac, 19.01.2019

Napreduju radovi na izgradnji pristupne petlje budućeg autoputa


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 12.03.2018.
Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković sa svojim saradnicima obišao je radove na izgradnji pristupne petlje budućeg autoputa Beograd – Požega u Mislođinu.

Foto:lokalnenovine.rs
Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković sa svojim saradnicima obišao je radove na izgradnji pristupne petlje budućeg autoputa Beograd – Požega u Mislođinu. Čučković je tom prilikom objasnio da ceo projekat podrazumeva izgradnju pet velikih građevinskih objekata I naveo da će Obrenovac imati moderan i pre svega bezbedan ulazak u grad koji će biti izgrađen po uzoru na sve evropske gradove.

– Prvi je pomoćna saobraćajnica na koju će biti usmeravan saobraćaj ka Beogradu, drugi je tobogan sa ogromnim nadvožnjakom koji će ići od ”Male Kolubare” do naselja Kovančina, to jest, kuda trenutno ide saobraćaj, treći objekat je sama petlja, četvrto je niz uređenih vodotokova, a peti objekat je kružni tok. Ovde ćemo imati pakleno proleće i leto što se tiče radova, i nećemo se zaustaviti naredne dve godine dok ne budemo sve završili. Naša uloga je da ovde budemo budni sve vreme zato što imamo niz prilaznih kanala iz naselja Kovančina, kao i iz Bariča. Takođe, stvorićemo mogućnost da ovi hektari dobiju privrednu namenu, nećemo se zaustaviti sa drugom fabrikom kompanije ”Mei Ta”, koju počinjemo za nekoliko dana, već ćemo težiti da još neke investitore dobijemo u našem gradu i da, zaista, ovaj deo Obrenovca bude na ponos svih nas – zaključio je Čučković.

Član Veća Miloš Stanković je istakao da čelnici opštine svakog četvrtka održavaju redovne sastanke sa izvođačima radova na trasi Koridora 11. On je istakao da je svakodnevna budnost opštinskog rukovodstva prisutna na ovom projektu kao i na svim ostalim projektima koji su u interesu opštine Obrenovac, kako bi sve teklo u skladu sa planiranom dinamikom.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE