Obrenovac, 21.09.2019

Rekonstrukcija puta od Konatica ka Stepojevcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.10.2017
Predsednik Skup┼ítine Gradske op┼ítine Obrenovac, Mirko Vrane┼íevi─ç je naglasio da ─çe saobra─çajnica biti ura─Ĺena na kvalitetan na─Źin.


´╗┐

Zapo─Źeti su  radovi na rekonstrukciji deonice puta od Konatica ka Stepojevcu u du┼żini od 3 kilometara. Saobra─çaj ─çe se u toku trajanja radova odvijati naizmeni─Źnim propuštanjem.

Pomo─çnik predsednika Gradske opštine Obrenovac, Radovan Manojlovi─ç je u toku obilaska radova istakao da po završetku ovih poslova sledi otvaranje novog tendera za nekategorisane puteve na teritoriji opštine.

- Preostale su nam još mesna zajednica Skela i mesna zajednica Uš─çe. Po završetku tog posla prelazimo na rekonstrukciju du┼żih deonica puteva kao što su Grabovac – Ševare, Skela – Uš─çe i u Baljevcu od Doma do izlaska na Ibarsku magistralu. Danas radimo nastavak rekonstrukcije od Konatica ka Stepojevcu - naglasio je Manojlovi─ç.

Marko Babi─ç odbornik u Skupštini GO Obrenovac i meštanin Konatica je izrazio zahvalnost opštini i Upravi Grada Beograda koje su prepoznale problem u ovoj mesnoj zajednici.Predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac, Mirko Vraneševi─ç je naglasio da ─çe saobra─çajnica biti ura─Ĺena na kvalitetan na─Źin.

- Radove izvodi preduze─çe ''Magistrala'' i ove aktivnosti predstavljaju poslednju fazu svega onoga što smo u poslednjih godinu i po dana radili zajedno sa Gradom Beogradom i ''Putevima Srbije'' u ovom delu naše opštine. Ovo je vrlo va┼żna deonica obzirom da povezuje opštinu Obrenovac sa opštinom Lazarevac u du┼żini od 17 kilometara. U prethodnih godinu i po dana smo uradili sve do Konatica, sada se radi poslednja faza u du┼żini od 3 kilometara. Saobra─çajnica ─çe biti ura─Ĺena vrlo kvalitetno, skida se sloj asfalta, nakon toga ide podloga i dva nova sloja asfalta, tako da ─çe mo─çi da bude optere─çena i sa teškim saobra─çajem bez ikakvih problema. Sve ovo radimo na veliku radost svih ┼żitelja šest mesnih zajednica koje su na ovoj strani naše opštine – rekao je predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac, Mirko Vraneševi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE