Obrenovac, 24.05.2019

Čučković u obilasku radova na izgradnji auto-puta


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 01.06.2018.
Obrenovčani će imati bezbedan i moderan put, koji će u velikoj meri olakšati odlazak do Beograda

Foto:lokalnenovine.rs
Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković obišao je danas radove na završnom asfaltiranju deonice auto-puta, koji se gradi u okviru Koridora 11. Sve aktivnosti na deonici koja prolazi kroz Obrenovac teku predviđenom dinamikom, a Čučković je naglasio da visok kvalitet radova garantuje budućnost koju Obrenovčani zaslužuju.

„Na radost svih Obrenovčana u toku je završno asfaltiranje auto-puta koji prolazi kroz naš grad. Kao što svi mogu da primete, sa druge strane užurbano se rade i petlja i most. Predsednik Srbije je pre samo nekoliko dana bio tu i visok kvalitet radova sigurno garantuje budućnost koju Obrenovčani zaslužuju. To su kvalitetna infrastruktura i bezbedan dolazak i povratak iz Beograda za duplo kraće vreme nego što je danas“, rekao je on.Od januara 2020. godine građani Obrenovca moći će do prestonice da putuju bezbednijim i modernijim putem.

„Mi smo računali da Obrenovčani od mesec dana, efektivno 72 sata više potroše na putu do Beograda i nazad zbog gužvi i semafora. Od januara 2020. godine, kada bude potpuno profunkcionisao, svi oni koji budu imali potrebe da koriste ovaj auto-put za duža putovanja, ali i oni koji svakodnevno moraju da putuju za Beograd će imati više slobodnog vremena koje će uštedeti zahvaljujući autoputu“, zaključio je Čučković.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE