Obrenovac, 29.03.2020

Poziv za predavače u programu 'Obrenovac-grad znanja'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 24.12.2019.
Program će biti realizovan u periodu od 1. do 16. februara 2020. godine

Foto:Printscreen
Kancelarija za mlade Uprave gradske opštine Obrenovac, u saradnji sa Sportsko-kulturnim centrom "Obrenovac" i Bibliotekom "Vlada Aksentijević", već 10 godina realizuje program pod nazivom "Obrenovac-grad znanja".

Program ima za cilj da obezbedi kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom zimskog raspusta.

Namera je da se kroz različite teme mladima iz Obrenovca obezbedi:

- osposobljavanje za rešavanje problema, povezivanje i primenu znanja i veština u daljem obrazovanju, profesionalnom radu i svakodnevnom životu,

- razvoj sposobnosti komuniciranja, dijaloga, osećanja solidarnosti, kvalitetne i efikasne saradnje sa drugima i sposobnosti za timski rad i negovanje drugarstva i prijateljstva.

Sav materijal potreban za izvođenje radionica obezbediće Kancelarija za mlade Uprave GO Obrenovac. Učešće u projektu za sve polaznike će biti besplatno. Termini za izvođenje programa biće usaglašeni prema potrebama i mogućnostima polaznika, odnosno nastavnika, uz napomenu da se svaki program može dodatno prilagoditi. Za realizaciju aktivnosti koristiće se prostori biblioteke i SKC-a u Obrenovcu.

Kancelarija za mlade poziva sve zainteresovane iz Obrenovca da se prijave za predavače za održavanje obuka, radionica, kurseva, škola u periodu od 1. do 16. februara 2020. godine.

Prijavu slati preko prijavnog formulara.

Rok za podnošenje prijava je 31. decembar 2019. godine. Detaljnije informacije mogu se dobiti u Kancelariji za mlade ili na mejl mladi.obrenovac@gmail.com.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE