Obrenovac, 09.07.2020

Obrenovac - grad znanja


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 13.02.2020.
I ovog zimskog raspusta održavaju se besplatne radionice za mlade Obrenovčane

Foto:Printscreen
Kancelarija za mlade opštine Obrenovac, u saradnji sa Sportsko-kulturnim centrom "Obrenovac" i Bibliotekom "Vlada Aksentijević", i ove godine realizuje program "Obrenovac - grad znanja".

Reč je o sedam besplatnih radionica koje imaju za cilj da pruže kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom zimskog raspusta.

Miloš Stanojević, član Veća gradske opštine Obrenovac, posetio je dve radionice - Sa naukom na TI i Školu moderne gitare.

Stanojević je tom prilikom podsetio da su zainteresovani, uz pomenute dve radionice, mogli da se prijave i na radionice: Realno o Selfijima, Recikliraj kao Pikaso – umetnička radionica, Radionica dekupaž tehnike, Mala škola izrade nakita, Škola pevanja, domaća pop muzika.

"Sve ove radionice podržali smo sa ciljem da deca školskog uzrasta za vreme zimskog raspusta kreativno provode svoje slobodno vreme, da se druže i uz to stiču korisna i nova znanja", rekao je Stanojević.

On je dodao i da će radionica gitare biti produžena, trajaće do kraja maja ove godine, a nakon planiranih časova, biće organizovan koncert gde će sva deca imati priliku da pokažu stečena znanja.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE